Thea van Winsum


PSYCHOSOCIAAL THERAPEUT

SCHEIDINGSMEDIATOR


PLAATS JE VERTROUWEN IN

DATGENE WAT

JE HART VOELT

EEN AFSPRAAK MAKEN, KAN DAT?

Heeft de informatie op deze website u doen besluiten om een afspraak in te plannen, ook al is het alleen tot contact?

Vul het onderstaand formulier in, zodat we op de korte termijn met elkaar het gesprek aan kunnen gaan en een vorm van Therapie of mediation kunnen starten.

VOORSTEL VOOR EEN [EERSTE] AFSPRAAK

BESCHIKBARE AFSPRAAK TIJDEN

MAANDAG ⇢ 12.00 UUR TOT 22.00 UUR

DINSDAG ⇢ 10.30 UUR TOT 22.00 UUR

WOENSDAG ⇢ 10.30 UUR TOT 22.00 UUR

DONDERDAG ⇢ 10.30 UUR TOT 22.00 UUR

VRIJDAG ⇢ 10.30 UUR TOT 18.00 UUR


Afspraken worden alleen ná overleg vastgesteld

IN CONTACT MET

Door het onderstaande formulier in te vullen, kunt u een voorstel voor een afspraak indienen. 

Telefonisch Contact
TELEFONISCH CONTACT

Op het moment dat je ergens in relatie(s) tegenaan loopt, dan is het fijn als er een luisterend oor is, die je met raad en daad kan bijstaan.

Bij een telefonisch contact met Relatieplein, kun je gebruik maken van deze mogelijkheid die ook buiten de huidige bijzondere tijden aanwezig is. Samen praten we over jouw situatie. Wil je zeker weten dat je kunt bellen, plan gerust een moment voor ons samen in

E-mail Contact
DIGITAAL CONTACT

Een digitaal contact, kan in principe het persoonlijke contact, zoals dat bij Relatieplein gebruikelijk is nooit vervangen.

Alleen is dat soms onmogelijk. En daarom is het raadzaam om wanneer dat gewenst is, via e-mail contact op te nemen met Relatieplein. Is dat geen handige optie in jouw situatie, maak dan gerust contact via WhatsApp

Online Meeting
VIDEO BELLEN

Op dit moment kiezen veel mensen voor videobellen, wat ook wel videochatten genoemd wordt. Via het starten met Video Bellen waarbij je elkaar direct in de ogen kunt aankijken.

Dat kan op sommige momenten plezieriger zijn en geeft mij de kans om je dingen te laten zien, om je naast het advies, ook een stukje inzicht mee te geven, om net even iets meer zelf te kunnen doen.
Relatieplein is via Facetime, Skype en bij voorkeur via Google Duo bereikbaar, daar dit ook geschikt is om met meerdere mensen te kunnen videobellen

Tijd voor een persoonlijke afspraak
PERSOONLIJK CONTACT

Relatieplein maakt bij een persoonlijk contact één uur de tijd vrij, om tot een eenmalige afspraak te komen, die erop gericht is om hulp te bieden bij bijvoorbeeld een acuut relatieprobleem, of op het moment dat er twijfel is over een relatie situatie.

Tijdens deze afspraak - die volgens een vast tarief zal worden doorberekend - zal er alleen worden ingegaan op het geschetste probleem, welke tot een oplossingsgerichte eindbestemming zal leiden. Zoals een gerichte keuze en/of nieuwe mogelijkheden die zelf verder opgepakt zullen worden.

ZELFKENNIS IS HET BEGIN VAN WIJSHEID

Op een anonieme manier contact maken, kan ook bij Relatieplein. Zeker als je niet in de buurt van Zeewolde (Midden Nederland) woonachtig bent. Daarom heeft Relatieplein de mogelijkheid om via een telefonisch contact bijvoorbeeld, advies te vragen en te ontvangen. 

Heb je en korte vraag, dan kun je tijdens openingstijden contact opnemen met Relatieplein.
Thea van Winsum, biedt echter ook telefonische consulten aan, welke via het bovenstaande formulier aangevraagd kan worden. Zodat we deze gesprekken kunnen inplannen en ik alle tijd en ruimte voor je vrij maak. Je hebt dan de tijd om vragen te stellen en tot een bepaald inzicht te komen. Aan een telefonisch advies en een eenmalig consult zijn geen kosten verbonden.

Wil je via een Skype-contact een therapeutisch en/of coachingsgesprek aanvragen? Dan kun je dat ook met het bovenstaande formulier doen en ook dan plannen we voldoende ruimte in, om elkaar rustig te kunnen spreken. Aan deze gesprekken zijn wel kosten verbonden, die vergelijkbaar zijn met de daaraan gerelateerde tarieven. Dat gaat echter altijd in overleg.

Via de onderstaande link, kun je direct naar Relatieplein bellen.

Via dit nummer is er ook de mogelijkheid tot een WhatsApp contact


TELEFOON

Via de onderstaande link, kun je een digitaal contact leggen door een e-mail te sturen.

De aanwezige Contactformulieren kunnen eveneens ingevuld worden


E-MAIL

CONTACTFORMULIER

Staat het voor jou/jullie vast dat je hulp via Relatieplein wilt opstarten, weet je alleen nog niet helemaal welke hulpvorm bij jouw/jullie situatie het beste past?

Vul dan dit formulier in en dan kijken we samen
welke hulp meerwaarde zal geven.

DURF TE VERTROUWEN 

OP JE

INTUÏTIE

VOLG RELATIEPLEIN

ADRES

Koraal 25
3893 EL Zeewolde


Telefoonnummer:
036 - 522 2518

OPENINGSTIJDEN

Maandag - Donderdag:
10.00 uur - 22.00 uur
Vrijdag
10.00 uur - 18.00 uur

© Copyright 2019 Thea van Winsum - Deze website is eigendom van ©RELATIEPLEIN
AGB-Code: Relatieplein: 90065875 & Thea van Winsum: 90106636

KVK: 55259944    RBCZ Licentienummer: 190323R