Relatieplein, Zeewolde, Flevoland
Juridische mediation bij Scheiding?

SCHEIDEN MET JURIDISCHE BEMIDDELING

Relatieplein is ter voorbereiding op de toekomst, een unieke samenwerking aangegaan met 'Juridisch Advies Zeewolde' nadat zij al vanaf 2012 op succesvolle wijze meerdere scheidingen onder één dak in gang hebben gezet. Wat vervolgens tot de daadwerkelijke scheiding heeft gezorgd.

Omdat Relatieplein vanaf 2022 haar therapeutische mogelijkheden zal gaan uitbreiden, is er vanuit ons teamwork besloten om een duidelijkere vorm te geven aan de beide expertises. We richten ons daarbij vanaf 1 oktober 2021 alleen op het verzorgen van de gehele [Echt] Scheiding. Van het begin tot het eind kan dat zowel vanuit Juridisch Advies Zeewolde; in de persoon van Frits Kanters, als vanuit Relatieplein; in de persoon van Thea van Winsum georganiseerd worden.

Dit alles omdat scheiden naast een persoonlijke stap, vooral een juridisch traject is, die de juiste kennis van alle daarbij behorende bepalingen in vertrouwde handen ligt bij Juridisch Advies Zeewolde. Relatieplein verzorgt de bemiddeling en draagt er zorg voor dat de juiste stappen gezet worden in dit gehele traject vanuit een persoonlijke en toch neutrale bemiddelingsrol. Zodat het blik op de toekomst gericht blijft.

Voor verdere informatie zie onderaan deze pagina en/of via onderstaande knoppen

DE WEBSITE van RELATIEPLEIN.com

Achter de schermen werkt Relatieplein rustig door aan haar toekomst, door een totaal vernieuwde website te bouwen, die zal weergeven hoeveel mogelijkheden Thea van Winsum te bieden heeft. 

Zo zullen er meer vormen van Therapie beschikbaar zijn en komt er meer duidelijkheid over de bemiddelingsvormen binnen Mediation, want ieder conflict heeft een eigen aanpak nodig en daar is meer aandacht aan besteed.

Verder is er qua Hulp & Advies een groter aanbod, die bijvoorbeeld uit een eenmalig contact bestaat, wanneer je bijvoorbeeld onverwachts in een ongewenste situatie bent terecht gekomen en professioneel advies kunt gebruiken. Dat kan zowel telefonisch als via videobellen, een mogelijkheid die in het hier en nu eveneens toegankelijk is.

In de toekomst krijg je ook de kans om je relatie en/of je talenten verder te onderzoeken, en zal de beeldende vorm waarop Relatieplein altijd al haar professionele dienstverlening in gang heeft gezet, ook voor jou persoonlijk beschikbaar zin. Hou daarom deze pagina op de website en de actualiteit binnen social media in de gaten, om op de hoogte te blijven van alle actieve ontwikkelingen.

Thea werkt aan de toekomst van Relatieplein
DIT IS JOUW PROBLEEM

We kennen allemaal wel zo'n discussie, waarbij je elkaar de schuld geeft en blijft vinden dat jij gelijk hebt en de ander niet!

Is dat wel zo? Heb je een duidelijk beeld hoe je relatie op dit moment verloopt? Of twijfel je in hoeverre je ermee verder zou willen?

Doe gratis en vrijblijvend "De ©RELATIETEST" en kom meer te weten over het ontstaan van jouw relatieprobleem en ontvang een - geheel vrijblijvende - reactie van Relatieplein.

Wie heeft de Schuld?

JE BENT GEBOREN OM ECHT TE ZIJN

Relatieplein vertelt graag het échte verhaal en wil graag in contact met jou komen.
Misschien zijn er nog twijfels of Relatieplein wel de hulp kan bieden, die jij/jullie zoeken.


Daarom is Relatieplein een YouTube kanaal gestart onder de naam: " Thea van Winsum" om op een unieke en speciale manier wat meer te vertellen over Relatieplein en welke hulp zij te beiden heeft.

In de toekomst zullen er meer informatieve filmpjes bij komen te staan, zodat je meer te weten komt over hoe relaties werken en op welke manier Relatieplein jou daarbij zou kunnen helpen.


Wordt lid van het YouTube kanaal van Relatieplein, of kijk direct
[klik op de wolkjes] de eerste twee video's.

Voor wie Relatieplein is bedoeld zie je in dit filmpje

Wat Relatieplein precies doet is zichtbaar in dit filmpje

Hulp & Advies Relatieplein

LEVEN IN RELATIE

Relatieplein is een geheel zelfstandig bedrijf die zich richt op jou, als mens die in relatie met jezelf en anderen tegen problemen aan loopt.
Het probleem kan een persoonlijke en/of een professionele relatie zijn. Evenals een relatie die in een familie en/of gezin afspeelt.

Thea van Winsum Erkend Therapeut

Thea van Winsum

Vanuit m'n eigen praktijk, die gevestigd is in Zeewolde gaan we samen we een nieuwe weg in. We gaan samen op zoek naar alle mogelijkheden die je jezelf en/of je relatie te bieden hebt. En de relatie vorm een gelijkwaardige te maken. En dat doen we vanuit veiligheid en met nieuwe inzichten.

Kennis & Kunde Relatieplein

STUDIE & ONDERZOEK

Op 20 oktober 2019 heb ik m'n studie psychologie weten af te ronden. Voor dit doel heb ik onderzoek gedaan naar de vraag; "Hoe komt het dat een relatie (niet) werkt?" Dit onderzoek heeft aan de ene kant de motivatie om dit onderzoek verder uit te breiden en ten tweede het plan tot een nieuwe studie

Hart & Ziel Relatieplein

ZES JAAR Relatieplein

Op 4 november 2014 is Relatieplein officieel gestart en dat betekent dat er ruim vijf jaar aan ervaring en ontwikkeling is. Die vooral gericht is om een volledig traject  te bieden en door de CAT erkenning in 2019 in gang te zetten en daar zoveel mogelijk informatie over te verstrekken vai deze site.


IN HET HART VAN ELKE MOEILIJKHEID
LIGT EEN KANS

Aansluiten & Verbinden

In de wirwar aan linken, is het handig om per onderwerp te weten waar je meer informatie zou kunnen vinden.
Relatieplein sluit graag op deze vraag aan en zet een aantal [handige] linken op een rijtje


Relatieplein werkt sinds 2012 samen met Juridisch Advies Zeewolde; met de jurist; Frits Kanters.

Sinds oktober 2021 is er een vast samenwerkingsverband aangegaan inzake [Echt] Scheiding. Daar waar Relatieplein de mediation verzorgt, is J.A.Z. gericht op alle juridische aspecten van de gehele scheiding.   

Bij een scheiding kunnen financiële zaken, extra financiële zorgen met zich meebrengen. Zeker wanneer er een koopwoning is, of een erfenis e.d.

Roland Hol verricht een financiële scan waarmee hij inzichtelijk maakt, welke mogelijkheden er voor beide partijen aanwezig zijn en welke keuzes er voor de toekomst gemaakt kunnen worden. 

" Toeval is alleen toeval
als ik er zo over denk."

Starten bij Relatieplein

Problemen in onze relatie? Dat hadden we nooit verwacht. Maar Toch!!!

We vonden Thea’s “Relatieplein” op internet en na telefonisch contact konden we snel in gesprek. De soms zeer intensieve en diepgaande gesprekken met gevisualiseerde hulpmiddelen hebben ons meerdere kanten van ons zelf laten zien waardoor wij gaandeweg meer begrip voor elkaar kregen. Na ruim 20 uur gesprekstherapie hebben wij besloten het verder zelf te gaan doen.

De door Thea aangereikte hulpmiddelen gebruiken we echter nog steeds en helpen ons in de omgang met elkaar en onze volwassen kinderen.

Thea bedankt!!! J & I 65+ers Friesland

RELATIEPLEIN is te vinden op verschillende
vormen van social media, welke op volgorde van
activiteiten en posts hieronder te vinden zijn.

Op Facebook tref je de meeste informatie aan over Relatieplein en welke evenementen er gepland staan. Wie Relatieplein is en met welke problemen je terecht kunt. 
De posts op Facebook zijn er ook om informatie te geven over ene bepaald onderwerp, zoals over scheiden, jaloezie en het evenwicht in relaties. Het zijn altijd unieke posts die zoveel mogelijk de actualiteit in de gaten houdt. Altijd interessant om deze pagina te liken.

Op LinkedIn tref je alle informatie aan van Thea van Winsum, wie zij is en welke wegen er zijn bewandeld; zowel in het verleden als in het heden.  Tevens tref je op LinkedIn aan welke achtergrond Relatieplein heeft en welke activiteiten er in het hier en nu zijn opgestart. Verder is LinkedIn bestemd voor bedrijven die meer willen weten over de mogelijkheden van Relatieplein als bedrijf en Thea van Winsum als persoon en dan vooral op relationeel gebied.

Twitter brengt informatie in beeld, die in combinatie met Relatieplein leuk is om te weten en/of mee te krijgen. De onderwerpen zijn gerelateerd aan de diensten die Relatieplein aanbiedt, zoals over mediation, relaties in alle soorten en maten en over ontwikkelingen die o.a. binnen ons rechtssysteem zullen veranderen. 

ADRES

Koraal 25
3893 EL Zeewolde


Telefoonnummer:
036 - 522 2518

OPENINGSTIJDEN

Maandag - Donderdag:
10.00 uur - 22.00 uur
Vrijdag
10.00 uur - 18.00 uur

© Copyright 2019 Thea van Winsum - Deze website is eigendom van ©RELATIEPLEIN
CAT-Therapeut Erkenning.: CM1759-12-12-18
AGB-Code: Relatieplein: 90065875 & Thea van Winsum: 90106636

KVK: 55259944    RBCZ Licentienummer: 190323R