PIEKEREN VERMINDERD
DE ZORGEN VAN MORGEN NIET
HET VERMINDERD DE KRACHT
VAN VANDAAG

WAT IS FAMILIE & GEZINSTHERAPIE?

De familie waarin je geboren bent, bepaald voor een groot deel hoe jouw leven verloopt. Zo ook of je enigst kind bent, of broers en/of zussen hebt. De aanwezigheid van 'Brusjes' heeft veel invloed op jouw persoonlijke bestaan, want deze relatie zal in principe de langste relatie zijn die je in je leven zult hebben, en is daarmee ook de meest kwetsbare relatie, waar je zoveel als mogelijk is, zorg wilt wilt dragen.

Op een bepaald moment in je leven kun je de keuze maken om het gezinsleven op te bouwen. Dat kan je - voor zover het jou/jullie gegeven is - zowel samen, als alleen gebeuren. Het ouderschap vraagt een totaal andere manier van leven, die je soms het zicht op wat er speelt in jouw gezin kwijt zal doen raken, of je komt voor zulke grote uitdagingen te staan, dat ondersteuning door een Familie & Gezinstherapeut wenselijk is.

Zowel bij problemen binnen de familie als binnen het gezin, hebben veel impact op jou als persoon. Vooral omdat het gevoel ontstaat dat je weinig keuzes en/of mogelijkheden hebt, omdat de familiebanden en/of de verantwoordelijkheid van het gezin zwaar drukt op het hele systeem. Door de keuze voor deze vorm van therapie, zal er vanuit inzicht, meer overzicht ontstaan en dat maakt het maken van weloverwogen keuzes mogelijk en heb je werkelijk het idee dat je aan een nieuwe toekomst werkt.

Samen in Therapie

ZELF OP;OSSEN
GEEFT ZELFVERTROUWEN

Aan ouders en kinderen worden meer eisen gesteld dan ooit tevoren. We leven in een maatschappij die hoge verwachtingen van ons heeft en die tegelijkertijd zoveel meer uitdagingen heeft. En dan is het bijna onmogelijk om alle bordjes hoog te houden. Relatieplein laat je zien over welke mogelijkheden je beschikt, om zelf weer sturing te geven aan je gezin en op een meer relaxte manier naar jouw gezinssituatie te kunnen kijken. Samen kiezen we een route die past bij jouw gezin.

Het Één-Ouder Gezin

Het Eenouder Gezin

Sta je alleen voor de opvoeding van één of meerdere kinderen en zijn er situaties die lastig te handelen zijn, of als je wilt kunnen overleggen.

Traditionele Gezin

Het Traditionele Gezin 

De druk op het gezinsleven is in de afgelopen jaren steeds meer toegenomen, samen vinden we een weg die rust en stabiliteit in het gezin aanbrengt.

Het Samengestelde Gezin

Het Samengestelde Gezin 

Ben je na een geëindigde in een 'nieuw gezin' aangekomen en dat blijkt lastiger dan je had bedacht en kunt een steuntje in de rug goed gebruiken.


ZIJN JULLIE ALS GEZIN
TOE AAN
WAY MEER
RUST én MINDER CHAOS?

Dan is de ervaring die Relatieplein heeft in de begeleiding van gezinnen een welkome nieuwe start, om vanuit bestaande problemen toe te werken naar een situatie die voor het hele gezin als een verbetering zal aanvoelen.

We starten met een oudergesprek en plannen daarna een route in die langs alle knelpunten zal gaan en de lijn ligt van jullie verwachtingen. 

Wil je meer weten over gezinscoaching via Relatieplein? 

Je kunt via de onderstaande link een bericht sturen om in contact te komen met Relatieplein en dan kijken we samen hoe ons contact wordt voortgezet.

TARIEVEN & VOORWAARDEN?

Informatie over de tarieven van gezinscoaching en de mogelijkheid om je aan te melden is via de knop beschikbaar. Wil je eerst contact met Relatieplein, zie dan de Contactpagina op deze website.

ADRES

Koraal 25
3893 EL Zeewolde


Telefoonnummer:
036 - 522 2518

CONTACT

Email
Contact@relatieplein.com

Mobiel
06 - 215 93 780

OPENINGSTIJDEN

Maandag - Donderdag:
10.00 uur - 22.00 uur
Vrijdag
10.00 uur - 18.00 uur

© Copyright 2019 Thea van Winsum - Deze website is eigendom van ©RELATIEPLEIN
AGB-Code: Relatieplein: 90065875 & Thea van Winsum: 90106636

KVK: 55259944    RBCZ Licentienummer: 190323R