WIE NAAR BUITEN KIJKT   •   DROOMT   
WIE NAAR BINNEN KIJKT   •   ONTWAAKT

WAAR JE TEGEN VERZET, BLIJFT BESTAAN

Als de twijfel toe slaat in een bepaalde relatie, dan zoeken we wegen om erachter te komen of die twijfels wel terecht zijn. Klopt het beeld dat je van jezelf en/of van de ander(en) hebt, wel? Wat is een feit en wat is een fabel?

Om daar achter te komen heeft Relatieplein een ©Relatietest ontwikkeld, die je gratis kunt maken. Voor de fun en/of omdat je een bepaald doel hebt, zoals inzicht verkrijgen over o.a. een bepaalde relatie. De ontwikkeling van deze ©Relatietest blijft continue doorgaan, dus hou deze pagina in de gaten, want de ©Relatietest die je hieronder ziet staan, zullen spoedig worden uitgebreid met nieuwe testen, zoals een ©Relatietest om je vriendschap te testen en hoe of je het werk ervaart.

Via de link hieronder ziet, is total vernieuwd en helemaal klaar voor gebruik!

Liefde voor het leven?

Doe gratis de ©Relatietest

Wil je een reactie? Dat kan!
Geef je keuze daarvoor aan het einde van de ©Relatietest weer.


DOE DE RELATIETEST

Feedback Geven?

Om de website up-to-dat te houden, is het fijn als het Feedback Formulier ingevuld wordt. 

Via de onderstaande link, zie je direct het Feedbackformulier

GEEF NU FEEDBACK

HET LEVEN WORDT EEN STUK LICHTER
ALS JE BESEFT DAT JOUW GEDACHTEN GEEN FEITEN ZIJN

De neiging om vanuit een bepaald verlangen, de realiteit te vermijden, is een eerste [onbewuste] reactie op situaties die je als spannend ervaart. Je hebt namelijk het idee dat wanneer je werkelijk gaat zien waar je - in een relatie - staat, je er een onprettig gevoel aan overhoudt. 
Je wil niets forceren of een situatie erger maken dan die al is, want de stress en pijn die je dan ervaart geeft een gevoel van onmacht.

Daarom houden we ons vast aan het stukje hoop dat je actief houdt en die actie wordt in gang gezet, door het verlangen naar een relatie die de ' waan van de dag' voor even in stand houdt. Want we willen er zó graag bijhoren, dat we de realiteit graag aan de kant schuiven. De ©Relatietesten zullen mogelijk een stukje hoop bij je weghalen, en je confronteren met de realiteit.

Om daar alvast een beetje aan te wennen hier een aantal relatie feiten op een rijtje. Dit is wat we belangrijk vinden in iedere relatie, daarin stellen we herkenbare menselijke eigenschappen voorop. dat begint bij respect en dat is in alle ©Relatietesten terug te vinden.

RESPECT

VERTROUWEN

SOCIAAL ZIJN

80%

GEVOEL VOOR HUMOR

HET NIEUWE BEGINT
NA AANVAARDING VAN HET OUDE

Ieder mens is uniek en toch zijn er overeenkomsten in hoe we met situaties omgaan en op welke manier we ervaringen opdoen. Ondertussen gebeurd er van alles en nog wat om je heen en daardoor raak je af en toe de draad even kwijt, 'hoe zat het ook alweer met die vriendschap en hoe reageerde de familie ook al weer?' zijn vragen die ons nogal eens bezig kunnen houden. 

Relatieplein ontwikkelt nieuwe ©Relatietesten die o.a. daarmee te maken hebben.

Welke testen Relatieplein voor de toekomst in petto heeft, zie je hier verder uitgelegd staan.

Relatie status Checken

1

De ©Relatietest

Hierboven staat de link om naar de ©Relatietest te kunnen gaan. Deze ©Relatietest is al helemaal klaar voor jouw relatie. 

2

De ©Persoonlijkheidstest

Wil je jezelf beter leren kennen en wat voor jou werkt en hoe het komt dat je een bepaalde reactie uitlokt?
In de toekomst zal de ©PERSOONSTEST worden toegevoegd aan deze website.

3

De Familie ©Relatietest

Het gezin waarin je geboren bent, de familiebanden waarmee je te maken hebt, zijn niet voortgekomen uit een keuze, hoe ga je ermee om en op welke manier heeft dat invloed op jouw leven in relatie? Ook de FAMILIE ©RELATIETEST zal in de toekomst via Relatieplein beschikbaar zijn.

4

De Vriendschaps©Relatietest

Vriendschappen komt voort vanuit een toevalligheid van omstandigheden en kan zich vervolgens op zoveel manieren ontwikkelen, dat het je aan het twijfelen zal brengen. Dan is de VRIENDSCHAPS- ©RELATIETEST een verstandige keuze, welke tevens in de loop der tijd ontwikkelt zal worden.

HOE WERKT DE ©RELATIETEST?

  1. GRATIS TESTEN - Relatieplein biedt deze ©Relatietest gratis en vrijblijvend aan. Er zijn dus geen verplichtingen bij het doen van een van de benoemde testen. En dat geldt ook voor het resultaat van de ©Relatietest, je bent niet verplicht na het doen van de test een dienst van Relatieplein af te nemen.
  2. GEGEVENS & PRIVACY- Relatieplein vraagt om minimale gegevens wanneer u start met de ©Relatietest en dat is alleen bedoeld om het resultaat van de test op de juiste manier te kunnen verwerken. Verder gebruikt Relatieplein uw e-mail adres eenmalig, zodat we een reactie kunnen sturen. Daarna zal er van het opgegeven e-mail adres geen gebruik meer gemaakt worden.
  3. WANNEER & HOEVEEL? - Het voordeel van het internet is dat je daar altijd gebruik van kunt maken, ook tijdens bijvoorbeeld een nachtdienst, of als je moeizaam in slaap komt bijvoorbeeld. Het is wel zo prettig om de test alleen te doen - ook als het om een relatie gaat - en daar alle rust en tijd voor te nemen. Alle testen kunnen net zo vaak gemaakt worden als je zelf wilt, dat kun je het beste voor jezelf bepalen. 
  4. REACTIE OP DE TEST? - Er komt desgewenst een reactie op de ingevulde ©Relatietest, het kan zijn dat er enige tijd overheen gaat, omdat Relatieplein op dat moment met een aantal andere activiteiten bezig is. Mocht je daarop niet kunnen wachten, neem dan via het onderstaande formulier contact op met Relatieplein en laat het even weten, dan komt het vast goed.
  5. OVERZICHTELIJKE GEGEVENS - Relatieplein bewaart de gegevens die via de  ©Relatietest naar voren komt, alleen voor eigen doeleinden. Zoals dat binnen grafieken naar voren komt, om daarmee desgewenst een verbeterslag te maken, en om een overzicht te krijgen van wat er zich binnen relaties af kan spelen.

CONTACT OVER DE ©RELATIETEST

Heb je een vraag over de ©Relatietest?
Of zit je met spoed op een reactie van een test te wachten?

Vul dan het formulier in en kom in contact met Relatieplein.com

ADRES

Koraal 25
3893 EL Zeewolde


Telefoonnummer:
036 - 522 2518

OPENINGSTIJDEN

Maandag - Donderdag:
10.00 uur - 22.00 uur
Vrijdag
10.00 uur - 18.00 uur

© Copyright 2019 Thea van Winsum - Deze website is eigendom van ©RELATIEPLEIN
AGB-Code: Relatieplein: 90065875 & Thea van Winsum: 90106636

KVK: 55259944    RBCZ Licentienummer: 190323R